Sommer i hagen

Tid for kaffe

Selv om været ikke er helt på topp så er det hyggelig å være ute. Ekstra hyggelig er det å ta en kopp kaffe eller  fika på en benk i hagen.

De små broderte brikkene er perfekte istedet for små asjetter – her kan man legge en kjeks, knekkebrød eller en ostemad på.

Brikkene eller Mug Rug’ene som de kaller dem i USA – er brodert i broderimaskinen. Det tar ikke lang tid å brodere og alt gjøres i rammen.

Du kan variere fargene både på tråden og stoffet for å få din personlige favoritt. Dette er også en hyggelig vertinnegave som du kan tilpasse til vertinnes smak.

Om du vil brodere brikken så kan du laste ned designet gratis og i forskjellige broderiformat ved å klikke på linken under: Sommerfugl Mug Rug 215×107 mm

Jeg har laget noen forskjellige små “In-the-Hoop”-motiver som du kan finne og laste ned ved å klikke på tag’et “Free Download” som er under dette innlegget.

Fortsatt god og kreativ sommer!

June sign

Her kan du –

4 tanker om "Sommer i hagen"

  1. Väldigt snygg i svart. Jag måste kolla på dina videos så jag kan komma igång och stygnsätta i V7 också. Stygnsätter mest i annat program
    Lotta

    1. Tack Lotta, tycker också den blev fin i svart – lite enklare och renare design. Roligt att du har lust att stygnsätta. Jag tycker det är spennenande att göra egne grejer. Lycka till! June

Still meg gjerne spørsmål