Jersey rosekjole

Som en nyutsprungen rose

Sommer og luftige kjoler med bare ben – det er minner som jeg har fra barndommen.

Denne jerseykjolen har et enkelt og bekvemt snitt, men samtidig en deilig vidde. Ermene har en utrolig god passform og utringningen er flott til litt sommerbrun hud.

Kjolen har jeg sydd i et fantastisk jerseystoff kjøpt på Syfestivalen i Stockholm i februar måned – fotoprint er jo det helt store for tiden og dette rosemønsteret kunne jeg ikke stå for.

Jeg har valgt å legge opp raglandermene med en vanlig overlocksøm – på den måten får jeg en litt mer stabil kant som ikke er så synlig under en kardigan.

Du kan selvfølgelig sy med rullesømmen på ermene slik jeg har gjort på skjørtekanten – jeg liker godt å ha en matchende kardigan over kjolen og da irriterer det meg når rullesømmen synes…

June sign

Her kan du se mer om –

4 tanker om "Jersey rosekjole"

  1. Hej Jag tycker din tulipankjol är helt underbar och lånade Burda 4/2015 på biblioteket men modell 104 i den tidningen är inte samma modell som du sytt. Vad har du använt för mönster, vill så gärna ha en likadan modell.
    Hälsningar
    Anette

    1. Ber om ursäkt, jag blandade ihop tulipankjolen men rosenkjolen, det är den jag menar inte modell 104 i Burda4/2015. Hälsningar Anette

Still meg gjerne spørsmål