Hjelp til overlockens innstillinger

Instruksjonsbok – manual – bruksforrvirring

Navnene er mange og det er delte meninger om den. Noen bruker den og har markert viktige områder – gule post-it-lapper med rosa markeringer og egne tilføjelser.

Andre har mistet den og noen åpner av prisipp ikke en instruksjonsbok. Dette er nok som regel mennene 🙂

Problemet med bruksanvisningen er at den er på skrift og vi er kreative og visulle. Film kan vi finne på Youtube, men vi er også taktile – vi ser med hendene.

Jeg har funnet min måde – har sydd opp små lapper og laget en oversikt over innstillingene jeg har brukt som er festet sammen med lappen. Lappene oppbevares i en boks med lokk så den også kan være med på kurs.

Skikkelig old-school, men det virker!

Du kan downloade pdf-filen under.

OverlockindstillingerJune sign

8 tanker om "Hjelp til overlockens innstillinger"

  1. Hei June, jeg snakket med deg på symessen i Stocholm, og jeg prøvde en Bernina 800DL. (Norsk dame fra Gjøvik) Jeg ble så inspirert av deg. Så jeg kjøpte meg en sånn maskin når jeg kom hjem, er godt i gang med sying og er veldig fornøyd. Det vil bli god hjelp å bruke bloggen din til å lære meg alle funksjoner på maskinen! Mvh Inger Ellen

    1. Hei Inger Ellen, så hyggelig å høre fra deg! Klart jeg husker at vi snakket sammen – alltid hyggelig å møte landsmenn og spesielt når de er så koselige som deg ? Gøy at du er i full sving og at du bruker bloggen – kanskje jeg ser noe på Vi sygale på Facebook? God arbeidslyst ? June

Still meg gjerne spørsmål