Reparere og lappe jeans

Krise – hull i yndlingsbuksa

Du har nok også opplevd det – de aller beste jeansene som har fulgt deg i tykt og tynt (bokstavelig talt) er så tynnslidte at de burde egentlig vært levert inn til historisk museum til restaurering.

Problemet er bare at du kan  ikke gi slipp fordi de er så kule og behagelige å ha på. Du har mange nye som er rene og pene å se på, men kommer ikke i nærheten av passformen av yndlingbuksa.

Denne situasjonen stod studinen i idag – gode dyr var råtne og tiden var knapp, men med det smarte stoppeprogrammet på symaskinen fikset hun det i en fei og var ute av døren føren moren fikk sukk for seg.

Og ja – hun fikset det selv! Klapper meg selv på skulderen for at mitt lille bidrag til hennes “dannelse” ser ut til å gi frukter.

June sign

2 tanker om "Reparere og lappe jeans"

  1. Hei June 🙂 Var så heldig å komme over bloggen din. Du syr så fint, nøyaktig og kvalifisert. Har et spørsmål om lommer. Har sydd lommer etter mønster. Lot maskinen bite seg fast uten helt å vite hva jeg gjorde. Veldig usikker på lommer, hvordan de syes fast, følger mønsteret ja. Jeg tenkte på den flotte linbuksen din. Hvordan sydde du i lommene der? Sydde du ferdig to lommer og sydde så oppe og nedre lommestykke fast i buksesømmen. Hvordan fikk du det til uten hull oppe og helt nede?

Still meg gjerne spørsmål