Julestrømpe med applikasjon og broderi

Julestrømpe til lille Frida

Så er førjulsgaven avlevert til det minste barnebarnet så hun også kan hygge seg med julestrømpe på juleaften. Hun har ikke sett den ennå så jeg gleder meg til å høre hennes reaksjon…

Broderiet er hentet fra Bernina V8 så det kan jeg dessverre ikke dele, men har du programmet kan du finne det her:

Jeg har laget flere julestrømper tidligere som ikke er brodert på broderimaskin.  Du kan se disse om du klikker på linket i bunnen av innlegget .

Strømpen er foret og vrangsydd. Foret en lekker detalje som synes når strømpen brettes ned. Oppheng er sydd i samme stoff som foret for å matche best mulig.

En julestrømpe er en hurtig julegave som gir glede mange år frem – kanskje vil denne være med på å gi Frida en hyggelig juletradisjon?

Det har i hvertfall vært utrolig koselig å lage denne som en del av juleforberedelsene – og ja, du kan fortsatt nå å lage en…..

June sign

Her kan du få mer juleinspirasjon –

7 tanker om "Julestrømpe med applikasjon og broderi"

  1. Så fin den var.? Gleder meg til min V8 kommer i posten. Ønsker deg en riktig fin jul June?Vi sees nok i køben i feb. Kos deg masse med deg og dine i denne julestrid? Klem fra meg.

  2. Julstrumpan blev jättesöt. Kul att motivet finns i V8 – blir för sent att göra det i år men kanske till nästa. Dina andra två julstrumpor blev också jättefina. Önskar dig en God Jul och Gott Nytt År.

    1. Hej Lotta,
      Tack för att du gillar 🙂 Det blev litt hektisk med julstrumpan – hadde trodd jag skulle ha den klar tidigare, men alt går ikke alltid enligt planering. Önskar också dig en God Jul och Gott Nytt År!

Still meg gjerne spørsmål