Etui for quilte linjaler

Ut av komfortsonen

Om du spør mennesker om å gi en karateristikk av seg selv så vil de fleste mennesker gjerne si at de er utadvendte, kan samarbeide, har godt humør og liker å oppleve nye ting.

La meg si det med det samme – det tror jeg ikke stemmer….

Humøret varierer med dagsformen og hvilke mennesker du omgir deg med og selv et ekstrovert menneske har dager da man bare vil være seg selv.

Hvorfor så dyster tenker du kanskje?

Jo, det er fordi jeg har vært veldig langt utenfor min komfortsone – har skullet lære noe som jeg ikke kan. Er 50 år om ikke så altfor lenge og da begynner det å gjøre litt vondt å lære noe nytt.

Jubelen er derfor desto større når man knekker koden – følelsen av mestring er som en beruselse. Tror nesten jeg kan sammenligne det med å knekke lesekoden:

Fra at en bok bare inneholder en hel mengde bokstaver som ikke gir mening til at bokstavene danner ord som gir boken et innhold.

Jeg er en nybegynner når det gjelder å quilte, men nå føles det som at noen har åpnet et helt bibliotek for meg så jeg bare kan forsyne meg med allverdens bøker.

Jeg er takknemlig for at jeg har knekket koden med å quilte med linjaler – det var verdt hvert eneste minutt av trening. Henger du deg på?

June sign

Her kan du se mer om –

 

5 tanker om "Etui for quilte linjaler"

  1. Jeg kan se at du på et tidspunkt havde tanker om at lave mønster til etui og de nævnerdet også i videoen hvor kan jeg finde det ?
    God weekend Rita

    1. Ja, det var tanken. Jeg har laget ett blogginnlegg med mål og hvordan den er sydd sammen. Det kan du se her https://syskolen.net/wp/etui-for-quilte-linjaler/ Ergelig nok så er etuiet og linjalene sporløst forsvunnet – jeg har derfor ikke all dekoren dokumentert. Du kan se en del av bildene, men jeg har dessverre ikke selve oppskriften på hvordan den ble quiltet lenger. Håper du kan finne inspirasjon og lage din egen versjon. God helg til deg også 🌸

Still meg gjerne spørsmål