Burda Easy 3/2019

Bluse fra Burda Easy

Burda Easy Breezy  Peasy

Om du er på utkikk etter et nytt favorittmønster – behøver du ikke lete lenger. Dette blusemønsteret fra Burda Easy 3/2019 forener det beste fra tre verdener –

 • enkel å sy
 • behagelig å ha på
 • ligner en million

Det er ikke så ofte jeg syr noe som er en nøyaktig kopi av hva som finnes i et blad, men denne blusen er et unntak.

La oss titte på mønsteret først – blusen har en høy, myk hals, nedsenket skulderlinje og et generøst ballongerme.

Lengden kan du selv bestemme, men originalen har den flatterende “akkurat nedenfor stussen”- lengde som fungerer godt når man ikke lenger er 18 år.

Stoffet er den skjønneste, mykeste chenille eller silkevelour fra Stofdepotet – rustrød og med flott fall.

Jeg hadde helt glemt den luksuriøse følelsen denne type stoff gir – og ikke minst hvor flott spill det blir i stoffets tekstur.

Blusen ble sydd på overlocken – det blir mye lo av stoffet så det er en god ide å få “lukket” sømmene med en 4-trådig overlocksøm.

Jeg la opp falden nede og på ermene med coversømsmaskinen – har etterpå testet med å bare kaste over med overlocken for deretter å sy en stikning på symaskinen.

Dette fungerer superfint nederst på ermet, om din bluse er litt thight så kan det være en fordel å sy med elastisk søm nederst på falden på blusen.

Jeg kan anbefale dette mønsteret på det varmeste – enkelt for deg som er nybegynner og sofistikert nok for en som syr mye.

June sign

Her er flere bluser og gensere –

6 tanker om "Bluse fra Burda Easy"

 1. Hei😊
  Utrolig fin bluse😍
  Jeg lurer på hvor man får kjøpt mønsteret? Er det en singel mønsterpakke,
  eller er det i et Burda hefte?
  -og hvilket nr. har det når jeg må på «leiting»?
  Mvh. Wenche.

  1. Hei Wenche – så hyggelig at du likte blusen 😉Du finner det i et Burda Easy 3/2019 som er et magasin med flere mønster, men de er fordelt på flere ark så det er ikke vanskelig å tegne mønsterdelene av.

   Du finner link til bladet i dette blogginnlegget der jeg har sydd leggings fra samme magasin – ser at jeg ikke hadde link i blogginnlegget ned blusen så takk for at jeg får rettet det opp 😍 https://syskolen.net/wp/super-easy-denim-jersey-leggings/
   June

 2. Skøn bluse 🙂 Jeg er ved at tegne mønsteret af på papir. Kan det passe at jeg ikke kan finde rullekraven, på mønster papiret? Kun krop og ærmer 🙂

Still meg gjerne spørsmål