The Mad Hatter

Debut som Cosplayer

Det har vært en veldig anderledes sommer – jeg har for første gang forstått hva det vil si å være Cosplayer.

Det var en kjempestor opplevelse å møte Yaya Han og Major Sam i Las Vegas og høre om deres liv og hva Cosplaying betyr for dem.

Du sitter kanskje og tenker – hva i alle dager er Cosplay? Tidligere hadde mitt svar ganske enkelt vært at man kler seg ut….

Jeg vet bedre nå…

Det er nesten som å spørre om hva musikk er. Det er så mange forskjellige former eller typer, men grovt sett kan man si at det er 4 forskjellige typer. Dette er ikke min inndeling, men Yaya Han´s :

  1. Super fan cosplayers
  2. Soscial cosplayers
  3. Performance cosplayers
  4. Craftmanship cosplayer

For oss som elsker å sy så er den siste kategorien  som er mest interessant – her kan man nemlig utfolde seg og sy ting som til daglig aldri kunne la seg gjøre fordi vi ikke hadde hatt noe å “bruke” klærne til.

Min første cosplay var et ganske naturlig valg  – I am a mad about sewing så “The Mad Hatter” i Johnny Depps skikkelse er enkel å identifisere seg med.

Uten søm og kreativitet vil jeg nok ende opp som gal – det er sikkert mange som er enige….

Denne gangen legger jeg bare ut bilder av mitt antrekk – jeg kommer til å lage individuelle innlegg som forklarer hvordan jeg har laget de forskjellige delene av antrekket.

June sign

6 tanker om "The Mad Hatter"

    1. Tak Inge- Merete – det var så sjovt at lave dette antrekk, så mange detaljer og udfordringer, men det ble fint til sidst 😉

Still meg gjerne spørsmål