Magisk julekjolekurs hos Tine Solheim

En magisk weekend i Oslo

Noen ganger får man sin drøm oppfylt – det skjedde for meg en kald 1. adventshelg.

Et kurs hos Tine Solheim; designer og dommer i “Det Store Symesterskapet”  – den norske variant av britiske “The Sewing Bee”.

Jeg booket kurset tidlig i høst og har gledet meg helt siden. Kursene er legendariske og til en viss grad vanedannende har jeg forstått.

Det var flere som deltok i Julekjolekurset som allerede hadde både vært på modelleringskurs og Chanel-jakkekurs.

Skal innrømme at dette ga mersmak så jeg håper på å kunne gå Chanel-jakkekurset senere.

Ekstra morsomt var det at Tine foreslo at vi kunne filme litt underveis – hun er virkelig et generøst menneske og viser i filmene en del av sine tips og triks. Du kan se filmene på Syskolens Facebookside Julekjolekurs Tine Solheim

Om du ikke vet hva du skal ønske deg til jul – ønsk et kurs hos Tine for husk at drømmer kan bli virkelighet…

June sign

Her er flere kjoler –

4 tanker om "Magisk julekjolekurs hos Tine Solheim"

 1. Hei June, jeg skal på samme kurs hos Tine nå til helgen. Gleder meg masse, men lurer på om dere fikk tid til å fullføre kjolen i løpet av helgen?

  1. Hei Dorothy, så heldig du er!
   Man skal være litt konsentert og ikke velge altfor utfordrende stoffer som har ruter eller striper. Skal du ha med ditt eget stoff så velg et som er ganske stabilt og i naturfiber – jeg ville gå for ensfarget eller et litt crazy mønster uten for mye repetisjon. Har du mulighet for litt luksus og kjøpe et stoff hos Tine så er jo dette et ekstra minne om helgen. Jeg har kjøpt et som jeg skal sy en kjole av her hjemme. Tror det viktigste som jeg fikk ut av helgen er mitt helt eget og tilpassede kjolemønster som jeg kan variere til mange forskjellige modeller. Gled deg – det blir en fantastisk weekend!
   Hilen en litt misunnelig June

   1. Hei June,
    Takk for svar. Jeg var innom atelieret i forrige uke og så på stoffer. Falt for et tynt ullstoff som Tine hadde, men som jeg valgte i en farge jeg likte bedre på Saab Tekstil. Jeg burde sett nærmere på bildene dine her; det ser ut som om kjolen din ble ferdig i løpet av kurset. Håper jeg greier å konsentrere meg godt nok og kan jobbe intensivt!

    1. Hei Dorothy – det høres ut som du har gjort et godt forarbeid så om du ikke blir helt ferdig så er det kanskje litt håndsøm som skal gjøres når du kommer hjem. De er veldig flinke til å hjelpe på kurset. Jeg filmet ganske mye så det ble nesten et teamarbeide med å få kjolen ferdig – men de andre på kurset ble også mer eller mindre ferdig. Kan bare si nok en gang – gled deg!

Still meg gjerne spørsmål